Centar za poboljšanje kvaliteta života, unapređenje zdravlja i delovanje na preporod čoveka kroz holistički pristup i savetovanje ALCOR

Sa zadovoljstvom vas obaveštavam da je počeo sa radom Centar za unapređenje zdravlja i preporod čoveka, Alcor gde ćete moći da prekontrolišete i očuvate svoje zdravlje i pre same manifestacije bolesti i da povratite balans na fizičkom, psihičkom, emocionalnom i energetskom nivou.

KVANTNA DIJAGNOSTIKA

na kvantnom rezonantnom magnetnom analizatoru (QRMA) koji vrši analizu 40 glavnih stavki i preko 300 parametara, čime se bez vađenja krvi, zračenja i neprijatnih ispitivanja može dobiti kompletna analiza funkcionalnog stanja organizma 3-5 godina pre nego što se bolest ispolji na fizičkom nivou.

AYRUVEDSKA DIJAGNOSTIKA

Određivanje telesnog tipa i dominantne doše prema Ayurvedi – indijskoj tradicionalnoj medicini, zdravstvenih predispozicija i trenutnog disbalansa, uz preporuku za određen režim ishrane, koji pomaže uspostavljanju ravnoteže u organizmu i smanjuje mogućnost pojave bolesti.

PSIHOSOMATSKA DIJAGNOSTIKA

Osvešćivanje konflikta prisećanjem koji stoje u pozadini većine psihosomatskih stanja, nesvesnih reakcija i mnogobrojnih oboljenja kroz psihoterapijsko traganje i sprečavanje cikličnih ponavljanja podsvesnih programa, životnih trauma i manifestacija bolesti metodama GNM (German New Medicine), Recall Healing i SFC (Systemic Family Constellations).

MIOFASCIJALNO OSLOBADJANJE

fizičkih i emocionalnih trauma koje su uskladištene u tkivima, organima i celokupnom telu, metodama Osteopatije, MFR (Myofascial Relaese) i Bowen.

RAD NA ENERGETSKIM STRUKTURAMA

Rad na energetskim strukturama, centrima i nivoima metodama integrativne medicine radi povratka Univerzalne šeme zdravlja, podizanja Svesti i usklađivanja sopstvenog Identiteta sa Univerzalnom Svesti